PERGERAKAN KONVOI AG2

Page 5 of 9
Thu Jun 13, 2013 4:49 pm #81 bloso76 2396 posts
iNul wrote:
azura wrote:
iNul wrote:zura pun nak join tue.. kasi penyeri zon hati mulia :D


~aikkkk...zura zon licik ar....nanti kene babap satg...masuk zon org...hihih (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle)

boleh ape! abam bloso dah terima dengan HATI TERBUKA dah tu... (berbesar hati tuuu...)

nul: kalau takde hati besar, sebelum ni cakap yang kecik pun zura terima kan? (chuckle)


yang Kecik? adeeiiii :doh:
Thu Jun 13, 2013 4:53 pm #82 iNul 12921 posts
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Thu Jun 13, 2013 5:10 pm #83 azura 5943 posts
karakking wrote:
iNul wrote:zura pun nak join tue.. kasi penyeri zon hati mulia :D


dia kata matyie kena panggil sorang2 jer naik pentas! (sweat) (sweat) (sweat)


~alamak!!!..kene panggil sorang2..adoiiii..tertiber nak demam puloppppp (whew) (whew) (whew) (whew) (whew) (whew) (whew) (whew)
Thu Jun 13, 2013 5:12 pm #84 azura 5943 posts
iNul wrote::laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:


~yang kecik pon yang kecik la...janji ada.... (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle) (chuckle)
Thu Jun 13, 2013 7:47 pm #85 Rockabrilia 211 posts
MizaAnida wrote:klu nk bekpes kat rnr dengkil pon bole...tp kena lg awal la.....hehehehee
akra:tggu ketua kultus pnye kata putus la....hehehee


miza nak join skali leh? xpenah lg join any konvoi sjk pakai bike nie(sweat)[/quote]
silakan sis. terus je bayar penyertaan AG2[/quote]
bab tue dah settle..bab konvoi je blum lg..xtau mana nak start nie (think)[/quote]

Kalau sis ke RV Serdang dari Sepang, kena pusing jauh tu. So elok ke RR Dengkil boleh konvoy sekali. Kalau shoot sorang2 ke RV PD, sian pulak ride sorang2.
Thu Jun 13, 2013 10:09 pm #86 karakking 11934 posts
lokasi miza tu dengkil la dekat .... jom meriahkan!
Thu Jun 13, 2013 11:26 pm #87 Rockabrilia 211 posts
Mesti berdentum RR Dengkil nanti. Macam2 bunyi motor ada. Kawasaki la..Honda ada. Belom yang pasang ekzos buluh lagi. Nak tau kenapa motor Suzuki dipanggil Suzuki? Nak tau? RM10 sapa tau.. http://www.youtube.com/watch?v=7TYT9MZcO0s
Fri Jun 14, 2013 9:17 am #88 karakking 11934 posts
Rockabrilia wrote:Mesti berdentum RR Dengkil nanti. Macam2 bunyi motor ada. Kawasaki la..Honda ada. Belom yang pasang ekzos buluh lagi. Nak tau kenapa motor Suzuki dipanggil Suzuki? Nak tau? RM10 sapa tau.. http://www.youtube.com/watch?v=7TYT9MZcO0s


simpan la soalan teka teki tu utk AG nanti, hadiah dia RM10 ..... (party) (party)
Fri Jun 14, 2013 10:07 am #89 mie1012 2648 posts
hahaha mcm ada..
Fri Jun 14, 2013 4:04 pm #90 dryer 5927 posts
SAPA2 NK JOIN RV ZON LICIK TRUS KE RNR DENGKIL JAM 9:00 PG.....BOLE BEKPES SAMA2......KUL 10 TAJAM...TAYA GOLEK,......
Sat Jun 15, 2013 2:34 am #91 iNul 12921 posts
dryer wrote:SAPA2 NK JOIN RV ZON LICIK TRUS KE RNR DENGKIL JAM 9:00 PG.....BOLE BEKPES SAMA2......KUL 10 TAJAM...TAYA GOLEK,......

cantik dah tu :D
Sat Jun 15, 2013 10:16 am #92 moshed 4041 posts
Zon hati mulia kat mane plk???
Sat Jun 15, 2013 11:52 am #93 erry 10775 posts
moshed wrote:Zon hati mulia kat mane plk???


Bleh usha kt Pre Rv der..
Sat Jun 15, 2013 1:30 pm #94 areefALwaleed 6082 posts
Image
Sat Jun 15, 2013 3:36 pm #95 iNul 12921 posts
arep, gambar konvoi gi BETONG ke ni? :D kui kui kui
Sun Jun 16, 2013 12:45 am #96 afifsaufi 10026 posts
moshed wrote:Zon hati mulia kat mane plk???

zon hati mulia rata2nya berkurita. mungkin x join RV. tapi boleh jugak kalu nak meramaikan rnr dengkil :D
Sun Jun 16, 2013 12:46 am #97 afifsaufi 10026 posts
areefALwaleed wrote:Image

pergh dasat beb.. poning palo marshall kalu cenggini..
Sun Jun 16, 2013 9:01 pm #98 iNul 12921 posts
macam ni dah tak payah marshal sebab jalan dah penuh kena conquer oleh motor je :D
Sun Jun 16, 2013 11:39 pm #99 ben3800 2271 posts
peghhhhh...hebat ni.....utk pegerakkan konvoi zon kacak rujuk treat Pergerakkan Konvoi Zon Kacak yer....
Mon Jun 17, 2013 12:22 am #100 zairie 15730 posts
ben3800 wrote:peghhhhh...hebat ni.....utk pegerakkan konvoi zon kacak rujuk treat Pergerakkan Konvoi Zon Kacak yer....

Pre RV tuk Zon Kacak, link di bwh:
post198722.html#p198722
NextPrevious
Return to Borak Borak AG2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron